logo 03 Ráckevei Ady Endre Gimnázium
                                                                                A család gimnáziuma

Menu

A 2018/19-es tanév eseményei

2018 19 10a

 

Osztályfőnök: Baranyi Ágota

Osztálynévsor: Ács Máté, Adonyi Richárd, Bán Daniella, Bauer Boglárka, Csoma András, Darabánt Rebeka, Gál András, Granc Péter, Hegyes Zalán, Juhász Gergő, Kátai Kornélia, Kovács János, Kovács Kalliszta, Kreisz Dorka, Mertli Márk, Mikola Réka, Modroczki Szandra, Novák Botond, Olasz Ágnes, Olasz Anna, Olasz Ferenc, Paulovts Barnabás, Paulovits Kinga, Répás Emese, Spátay Sára, Szász Beatrix, Sziládi Viktória , Varga Márton, Vásárhelyi- Nagy Anna, Viski Gréta

 

 A 10.A kiszabadult!

szabadul logo
 
Szeptember 28-án, az osztályfőnöki óra  keretein belül egy igazán érdekes helyre mentünk, Kiskunlacházára egy  szabaduló szobába.
 
Nem tudtam, hogy mire számíthatok, mert nem jártam még másmilyen hasonló programon, és nem vagyok egy Fűrész rajongó sem. Azonban ez teljesen megváltozott amikor bezártak minket... olyan érzés volt mintha mindig is erre készültünk volna és most itt lenne a lehetőség hogy kamatoztassuk a tudásunkat. Végül is, saját érzésem szerint, jól teljesítettünk, és ha kis híján is, de kijutottunk.
 
Ez volt az első alkalom hogy szabaduló szobában jártam, de biztosan nem az utolsó. Örök élmény marad és mindenkinek csak ajánlani tudom.
Csoma András
 

 

 

 

 

Rendhagyó rajzóra

ludwigmuzeum
 
Szeptember 21-én a 10.A osztály a Ludwig Múzeum
Erwin Wurm kiállításán járt.
Így írt erről Kreisz Dorka:
Nekem nagyon tetszett a kiállítás! Érdekes, különleges és modern volt. Néhány alkotás üzenete is tetszett, nagyon érdekes a művész gondolkodásmódja. A képek alapján, szerintem az osztály többi tagja is nagyon élvezte a kiállítást. Jó volt így eltölteni a rajzórát és a délutánt.
Már most kíváncsian várom, hova megyünk legközelebb!
 
 

 

 

 

Eseménynaptár

Látogatók száma

Ma 51

Tegnap 83

Ezen a héten 506

Ebben a hónapban 1837

Összesen 150908

Go to top